Close

Meist

See oli aastal 2013, kui peas keerles mõte ja järjest suuremaks sai soov alustada oma ettevõtmisega.

Et Järvamaal, Vahukülas ootas üürnikku vanast kanalast ümber ehitatud lihatööstus vajaliku seadmestikuga ning minul on toidutehnoloogi haridus, otsustasingi hakata vaikselt lihasnäkkide tegemist proovima.

Kui rääkida pisut meie ettevõtte nimest, siis see ei ole juhuslik. Inglise keeles tähendab sirloin välisfileed. Kui see kirjutada lahku, Sir Loin, siis võib seda mõista kui Härra Filee. Nii et igati sobilik nimi ühele liha käitlemisega tegelevale ettevõttele.

Kümme aastat hiljem, 2023. aastal, asusime rajama suuremat ja kaasaegsemat lihatööstust Metsa külla Järvamaal. 

Lauri Bobrovski
Tegevjuht
Tel +372 523 0732
lauri@sirloin.ee

“Meie inimesed: Lauri” (ETV 2015)

Vaata videot! Lauri on 29-aastane ambitsioonikas noormees, kelle käe all valmib Vahukülas kodumaisest mahetoorainest vinnutatud veiseliha. Kuigi ühte toitu võib sama hästi teha mitu kokka, peitub hea söögi saladus maitsestamises, arvab Lauri. Režissöör Märten Vaher, autor-toimetaja Piret Jürman, produtsent Hannela Lipp