Close

Pakume lihatoodete valmistamise teenust jahimeestele ja loomakasvatajatele 2017. aastast.

Teenustööde hinnakiri

Toode hind (€/kg)

Suitsuvorst

3,50

Tšillilatt

3,55

Juustuvorst

3,95

Keedusalaami

4,00

Grillvorst

4,20

Grillvorst juustuga

4,50

Snäkkvorst, klassikaline

6,00

Snäkkvorst, peperoni

6,00

Konserv, 330 g

1,65
Viiner
4,00

Juustuviiner

4,30

Sardell

3,90
Juustusardell
4,20

NB! Iga kliendi loomasid käideldakse eraldatult, millega tagatakse kliendile tooted tema toodud loomast.

ERITINGIMUSED:

• Hinnad sisaldavad põtrade ja hirvede (100+ kg/rümp) nahatustamist ja konditustamist, alla 100 kg/rümp – nahatustamine 15 € ja konditustamine 30 €.

Kitsele lisandub nahatustamise tasu 10 €/kits ja konditustamise tasu 15 €/kits.

• Alla 40 kg lihakogustest toodete valmistamisel rakendub 10% hinnalisa.

• Rümpade vastuvõtt eelneval kokkuleppel laupäeviti.

• Hinnad sisaldavad käibemaksu.

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST 

Eduard Perman
Tootmisjuht
Tel +372 5551 2632
eduard@sirloin.ee

Lauri Bobrovski
Tegevjuht
Tel +372 523 0732
lauri@sirloin.ee

SirLoin OÜ
Jürifarmi, Vahuküla, 73020, Koeru vald, Järvamaa
info@sirloin.ee