November 29, 2024
Metsla verivorst – talveaja klassika
Talveaja lähenedes täidavad ahjus särisevad verivorstid Eestimaa kodud mõnusa hõnguga. Ka Metsla verivorst on alguse saanud just sellest mõnusast hõngust. Verivorstid valmivad odrakruubist ning verest, mahlasuse andmiseks on vorstile lisatud pisut seapekki ja -kamarat.
Kes on SirLoini verivorstiga varasemast tuttavad, siis neile on see kindasti hea uudis. Tegemist on sama kvaliteetsetest koostisosadest ja mahemaitseainetega valmistatud jõulutootega, mida juba aastaid on harjutud lauale varuma. Oma nime sai Metsla verivorst SirLoin OÜ Metsla külas asuva lihatööstuse järgi. Ühesõnaga – samad tegijad, sama retsept, samad maitseained.
Kui varasemast on SirLoini verivorstidel olnud mahemärk, siis sellel aastal tingis mahetooraine puudus, täpsemalt öeldes mahevere raske kättesaadavus olukorra, kus loobuti mahemärgist. Kuid SirLoin toodete ostja ei pea loobuma heast klassikalisest verivorstist!
Metsla klassikaline verivorst
Kogus: 0,4 kg
Koostisosad: odrakruup, toiduveri, seapekk, seakamar, meresool, maitseained, vürtsid, majoraan, suhkur, seasool.
100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 1073 kJ/258 kcal, rasvad 19,5 g, millest küllastunud rasvhappeid 6,8 g, süsivesikud 10,9 g, millest suhkrud 0,3 g, valgud 9 g, sool 1,8 g.
Pakendatud gaasikeskkonda.
Säilitada temperatuuril: +2… +6 °C.
Avatud pakendis tarvitada 48 h jooksul.
Turustaja: Äntu Mõis OÜ
Metsla lihatööstus on 2024. aasta alguses avatud uus ja kaasaegne tootmishoone ning tapamaja Järvamaal Metsla külas. Siin valmivad kõik SirLoini, Kikerikii ja Äntu Gurmee tooted ning SirLoini toodete edasmüüjaks on Äntu Mõis OÜ.
Metsla verivorsti saad osta järgmistest kauplustest:
- Äntu e-pood
- NOP Kohvik ja Pood
- Ökomarket
- Solarise keskuse Taluturg
- Lõunakeskuse Taluturg (Tartu)